Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στάσου πλάϊ μου

Με τον αγαπησιάρικο τίτλο, Stand by me, η έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιείτια στο  ομάντσο στέκεται πραγματικά στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη. Πλάϊ στoυς άστεγους. 
Να πάμε όλοι...
 
Όσες φορές , στ’ αδέσποτα χρόνια μου με έπιανε ο φόβος, αυτή τη φράση είχα μόνο στο μυαλό μου. Στάσου πλαϊ μου, έλεγα ξανά και ξανά από μέσα μου, αναζητώντας τον άνθρωπο, που θα…πλησίαζε έναν βρώμικο σκύλο και θα το έκανε. Το... ήθελα και το πίστεψα πολύ και… έγινε πραγματικότητα. Κι επειδή ξέρω τι είναι να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ, ξέρω τι θα πει ΑΣΤΕΓΗ ΖΩΗ, η έκθεση φωτογραφίας, Stand by me που διοργανώνει το Urban Life Magazine στο Ρομάντσο, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν στον μη Κυβερνητικό οργανισμό, Κλίμακα, για τη στήριξη των αστέγων με αιφνιδιάζει ευχάριστα και μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία.
Με κάνει να συνειδητοποιώ πως, πάντα κάτι καλό γεννιέται, ακόμα και μέσα στη χειρότερη καταστροφή, όπως είναι όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
Για να επανέλθω στην έκθεση: Πενήντα πρόσωπα της πόλης φωτογραφήθηκαν με αγαπημένους τους για να βοηθήσουν κάποιον που το έχει ανάγκη. Τα πορτρέτα τους θα πωλούνται σε δύο μοναδικά αντίτυπα τη βραδιά της  έκθεσης -στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ- και όλα τα έσοδα θα πάνε εκεί που προανέφερα.nΟι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι ο Ιωσήφ Αλεξιάδης, ο Πάνος Γεωργίου και η Ιωάννα Χατζηανδρέου, που επιμελήθηκε την έκθεση.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν live gigs από τους  Smaking Lips, Cruel Anagrams, Suicide Bond ενώ με d.j sets  θα στηρίξουν οι: Miss Linenwood & Tarq.
Ώρα έναρξης: 20.00./ Είσοδος: Ελεύθερη.m(Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, τηλ.  2167003325 www.romantso.gr).