Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στις μουσικές του κόσμου...

 

Η Λία Βίσση από το χώρο του έντεχνου, ο Παντελής Μπενετάτος με δυναμικά τζαζ πλήκτρα, ο Δημήτρης Τσάκας με την απελευθερωτική πνοή του σαξοφώνου και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου με την υπόγεια ενέργεια του μπάσου του σε ταξιδεύουν στις μουσικές του κόσμου την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής.

 

Από το ρεμπέτικο και τα παραδοσιακά της Κύπρου μέχρι το θεατρικό τραγούδι και το ροκ. Η Λία Βίσση, ο Παντελής Μπενετάτος, ο Δημήτρης Τσάκας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου συναντιούνται στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής, σε ένα μαγικό ταξίδι στις μουσικές του κόσμου με τίτλο ‘4 συχνότητες’. Οι διασκευές τους φλερτάρουν με την τζαζ, δημιουργώντας ένα νέο μουσικό τοπίο. Στο ρεπερτόριό τους συμπεριλαμβάνονται και δικές τους συνθέσεις, μεταγραμμένες για τρία όργανα και φωνή, που κινούνται υφολογικά στο ίδιο μουσικό κλίμα.

Σειρά: Γέφυρες/ Καλλιτεχνικός προγραμματισμός - επιμέλεια: Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου | 21:00/ Τιμές εισιτηρίων:7 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 11 € ● 18 € /Eισιτήρια : τηλ. 210 72 82 333, www.megaron.gr / Καταστήματα Public.

Μέγαρο Μουσικής: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr