Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στο δελτίο των οκτώ, πρωταγωνιστώ κι ΕΓΩ!

...μόνο που πρωταγωνιστώ χωρίς να το θέλω επειδή εσύ ηλίθιε και...εφευρετικέ (τρομάρα σου!!!) άνθρωπε το αποφάσισες. Το αποφάσισες να διαδηλώνω μαζί σου για να κάνεις... εφέ και να πάρει...άλλο χρώμα ο αγώνας σου, το αποφάσισες για να κάνεις χαβαλέ, το αποφάσισες απλά έτσι. Γιατί θεωρείς πως είναι δικαίωμα σου να κάνεις, ό,τι σου κάνει κέφι, συχνά εις βάρος μου και σε βάρος κάθε άλλης ψυχής και ζωής του πλανήτη. Σε γελάσανε! Κότες πετιούνται πάνω από τον φράχτη του Μεγάρου Μαξίμου. Πυροσβέστες τραβολογάνε γαϊδουράκια στο Σύνταγμα. Αγρότες βάφουν (άκουσον, άκουσον!!!) με σπρέϊ γουρουνάκια στην Κρήτη, κριάρια χτυπιούνται και σέρνονται από τ’ αυτιά στη Χίο και Κύριος οίδε τι άλλο θ’ ακολουθήσει.
Ως ευαίσθητος σκύλος ενώνω τη φωνή μου με κείνη όλων των φιλόζωων και της Πανελλαδικής Φιλοζωϊκής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, που, όπως εκατομμύρια Έλληνες παρακολουθεί τις ειδήσεις των 8 και τους χωρίς αιδώ, συμπατριώτες μας!
Όπως αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωση της, Όλα αυτά γίνονται σε μια έξυπνη’ προσπάθεια να διασφαλιστούν μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα προβολής μέσα από ‘ευρηματικές μορφές διαμαρτυρίας με τους... Ευφυείς διαδηλωτές να αδιαφορούν για το στρες και την κακοποίηση των ζώων μέσα από τον πόνο που τους προκαλούν, αγνοώντας ταυτόχρονα τι προβλέπει η νομοθεσία.
Η Ελληνική Αστυνομία, αλήθεια τι κάνει; Γιατί δεν επεμβαίνει όταν όλα τούτα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών- υπεύθυνων για την τάξη και την τήρηση των νόμων;
Η Ομοσπονδία αποφάσισε να τους θυμίσει  το νόμο και τις συνέπειες του ζητώντας από τις Εισαγγελίες Αθηνών και Ρεθύμνης την ποινική δίωξη των ευρηματικών’ δραστών, για παράβαση του Ν 039/20124 και ειδικότερα του άρθρου 16, περί Κακοποίησης Ζώων και του νόμου 1197/81, ως τροποποιήθηκε και αφετέρου ζητώντας τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) από την ΕΛ.ΑΣ για την πασιφανή αδυναμία (αν όχι αδιαφορία) των αστυνομικών οργάνων να εφαρμόσουν το νόμο και να προστατεύσουν την ευζωϊα των ανυπεράσπιστων ζώων παρά τις διακηρύξεις και τις εντολές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ
Είμαι σκύλος. Πρώην αδέσποτος σκύλος, ήτοι σκύλος στο δρόμο, συνεπώς, κάποτε ΑΔΥΝΑΜΟΣ. Καταλαβαίνω λοιπόν και κατανοώ τι θα πει να είσαι ανυπεράσπιστος στο... έλεος της εξουσίας, που έχει πάντα την ισχύ και μπορεί να σου επιβάλλει κάτι που πιθανόν να είναι και άδικο. Μα... όταν κάποιοι από τους αδύναμους που διαδηλώνουν χρησιμοποιούν για να διαφημίσουν- ενισχύσουν τον αγώνα τους πλάσματα  συναισθανόμενα μα χωρίς να μπορούν αδιαφορώντας για τον πόνο τους , τότε αυτός ο αγώνας, χωρίς ήθος, χωρίς σεβασμό στη ζωή και την ελευθερία του άλλου, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι που το δηλώνω μα αυτή είναι η αλήθεια.
Και είναι ΔΙΚΑΙΟ!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
\