Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στο μεσοπολεμικό Βερολίνο με θέα...την Ακρόπολη!!!

Ο μουσικός Hior Chronic είναι καλεσμένος την Πέμπτη, 21 Μαϊου στην ταράτσα του Bios, στο πλαίσιο του μοναδικού project των Ssssh! Silence Show, μια σειρά από προβολές και μουσική που επιμελείται o Γιώργος Δημητρακόπουλος. Ο φιλοξενούμενος μουσικός βρίσκεται εδώ για το Ambient soundtrack της ταινίας, Berlin, Symphony of a Great City (Walter Ruttmann, 1927). 
Αν δείτε έναν σκύλο ν’ απολαμβάνει με τ’ ακουστικά του στη σεζ-λονγκ την ταινία με noir αισθητική και θέα την Ακρόπολη, μη διστάσετε να μου... γαβγίσετε!
Η ασπρόμαυρη ταινία του Γερμανού σκηνοθέτη, Walter Ruttmann, Berlin Symphony of a Great City, μια περιπλάνηση στο μεσοπολεμικό Βερολίνο του 1927 προβάλλεται αυτές τις μέρες στην ταράτσα του  Bios κι εσείς το μόνο έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε τα ειδικά ασύρματα ακουστικά από τους ανθρώπους του  Ssssh! Silent Show, προκειμένου να την απολαύσετε. Η ταινία αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία της 7ης τέχνης, αποκαλύπτοντας την πολυσύνθετη πραγματικότητα της Γερμανικής μητρόπολης, όπως  αυτή καταγράφεται στη διάρκεια μιάς μέρας.
Σ’ αυτό το πετυχημένο  project, που δεν έχω καλύτερο μου για… σκυλίσιο, υπέροχο, απολαυστικό  καλοκαίρι μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στον ήχο της ταινίας και  το live dj set που παίζει ζωντανά στο δεύτερο κανάλι των ακουστικών καθ’ όλη της διάρκεια της ταινίας.
Νιώθω σκύλος- βασιλιάς. Ενοικίαση ακουστικών: 2 ευρώ.
(Bios:Πειραιώς 84, τηλ. 2103425335,www.bios.gr).