Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στο σύμπαν του Leonard Cohen

 

21 Σεπτεμβρίου. Ημερομηνία που αν ζούσε θα γινόταν 84 ετών. Η συναυλία στον Κήπο του Μεγάρoυ Μουσικής, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, με τίτλο ‘A Tribute to Leonard Cohen with Nalyssa Green, Sugahspank & Lou’ θα σε ταξιδέψει στο θαυμαστό σύμπαν του Leonard Cohen.

 

Mία μαγική νύχτα αφιερωμένη στον Leonard Cohen προετοιμάζει για το Σεπτέμβριο το Μέγαρο Μουσικής στον Κήπο, με τις τρεις νέες τραγουδίστριες, Nalyssa Green( φωνή που εκπέμπει μια εύθραυστη αθωότητα), Sugahspank (βαθιά και εκφραστική)και Lou (φωνή καλλιεργημένη και ευέλικτη -συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών- να ερμηνεύουν τα τραγούδια που έχει σφραγίσει ο ίδιος με τη χαρακτηριστική βαριά φωνή του.

Ποιητής, μουσικός, δάσκαλος και μαθητής, ο Cohen -μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη- μοιράστηκε τις σκέψεις του και τη ζωή του μέσα από απλές μελωδίες και μια βαθιά "θεία" χρυσή φωνή. Γοητευτικός, ευγενικός και ουσιαστικός όπως τα τραγούδια του, ο Leonard έζησε μια γεμάτη ζωή, έχοντας ενσυναίσθηση και επίγνωση της ανθρώπινης φύσης με τις αδυναμίες της, κάτι που ασυζητητί φαίνεται στη μουσική του. Το χιούμορ και η μελαγχολία, το ταξίδι και ο προορισμός, το σώμα και το πνεύμα είναι δίπολα που συνυπάρχουν αρμονικά στο έργο του.

Ντραμς: Σεραφείμ Μπέλλος/ Πλήκτρα: μαέστρος Γιώργος Δελλής/ Κιθάρα: Άδωνις Γουλιέλμος (Swing Shoes).

Έναρξη: 20.30/ Εισιτήρια: 10 ευρώ (προπώληση) & 12 ευρώ (ταμείο)/ Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Μέγαρο Μουσικής: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr