Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Συλλέκτης ακατέργαστων ήχων

 

O ανερχόμενος DJ και παραγωγός John Heckle, καλεσμένος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στα decks του Ρομάντσο.

 

Με τους Paul Bennett, Roman και Saradis να τον συνοδεύουν μουσικά, ο Heckle, ο ανερχόμενος DJ και παραγωγός με έδρα το Λίβερπουλ, που ενσωματώνει την ιδιαίτερη προσωπική του αισθητική στη house και την techno που προφανώς αγαπάει, έχοντας προσφέρει, μέχρι στιγμής, τον εντυπωσιακό αριθμό των 3 LP, 30+ single και πολλών remix έρχεται στο Ρομάντσο.

Με έδρα το Λίβερπουλ, ο Heckle, η φήμη του οποίου στους club κύκλους θέλει τις παραγωγές του να χαρακτηρίζονται για την ωμή αισθητική και το συνδυασμό αναλογικών και ψηφιακών μέσων, πρωτοασχολήθηκε με την τοπική techno club σκηνή στην τρυφερή ηλικία των 13.

Δεινός και ενεργός συλλέκτης ακατέργαστων ήχων, γρήγορα εμπλούτισε τη συλλογή βινυλίων του με τίτλους που καλύπτουν όλο το φάσμα της club μουσικής, από Chicago και Detroit μέχρι Industrial και Italo. Το μουσικό του αυτό εύρος αποτυπώνεται ακριβώς στα συναρπαστικά, έντονα και χορευτικά του σετ, για τα οποία χρησιμοποιεί 3 πικάπ και μερικά drum boxes.

https://www.residentadvisor.net/dj/johnheckle

https://soundcloud.com/john-heckle

https://www.discogs.com/artist/1864595-John-Heckle

 

Roman & Saradis

Οι local DJ Roman και Saradis έχουν, τα τελευταία χρόνια, παίξει σε όλα τα γνωστά νυχτερινά χορευτικά σποτ στην πόλη. Λάτρεις της μουσικής, με ιδιαίτερη αδυναμία σε Detroit Techno, Chicago House, Italo Disco, Sheffield Industrial και όλα τα παρακλάδια τους. Τα αιχμηρά τους set υπόσχονται να σας χορέψουν ουσιαστικά, χωρίς να πέφτουν σε παγίδες μουσικών trend.

https://soundcloud.com/romansvirsky

https://soundcloud.com/sarantis-2

 

Paul Bennett

Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στη δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique, με πιο πρόσφατο το The Trilogy Tapes. Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.

http://www.modernistarecords.co.uk  

https://soundcloud.com/modernista

Ώρα Προσέλευσης: 00.00/ Είσοδος: 7 ευρώ 
Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, τηλ. 2167003325, www.romantso.gr