Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Συνειδητοποίηση και Διαύγεια

 

Στιγμές συγκλονιστικών συνειδητοποιήσεων, αυτοθεραπείας και εν τέλει διαύγειας. Αυτό ακριβώς θα σου προσφέρει το σεμινάριο‘Master Rebirthing Breathwork Training’ της Pauline Win, που από 31 Μαρτίου έως 09 Απριλίου διεξάγεται στην Αθήνα και από 14 έως και 15 Απριλίου συνεχίζεται στην Εύβοια.

 

Σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν ειλικρινά να δουλέψουν με τον εαυτό τους πάνω στην επίγνωση των δομικών θεμάτων τους και να αναλάβουν την ευθύνη της αυτοθεραπείας τους είναι το σεμινάριο της Pauline Win, πρωτοπόρου στην τεχνική του ‘Rebirthing Breathwork’ από τη δεκαετία του 1970, που διεξάγεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι στις παρυφές της Ακρόπολης. Η εκπαιδεύτρια θα σε μάθει εδώ την τεχνική της Συνδεδεμένης Συνειδητής Αναπνοής (Connected Conscious Breathing) με δύο επιπλέον ημέρες, 14-15/04/18, για εξάσκηση της τεχνικής μέσα στο νερό (Water Rebirthing) στην Εύβοια. Μέσα από την όλη διαδικασία θα καταφέρετε μαζί να προσεγγίσετε τραύματα που δημιουργήθηκαν ήδη από τη στιγμή της σύλληψής σου και τα οποία παραμένουν καταπιεσμένα στο υποσυνείδητο, περιορίζοντας το εύρος της κατανόησής σου για τον εαυτό σου και τον κόσμο.

Είτε επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη τεχνική σε προσωπικό επίπεδο είτε το επιλέξεις προκειμένου να εμπλουτίσεις τα επαγγελματικά σου εργαλεία, το σεμινάριο αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να διαχειριστείς δομικά υποσυνείδητα μοτίβα σκέψης και δράσης, τα οποία πληροφορούν διαρκώς τη διαμόρφωση της ταυτότητάς σου, τις επαγγελματικές επιλογές, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τη φυσική σου κατάσταση. Όπως άλλωστε διευκρινίζει και ο Wilfried Echermann, ‘οι αναμνήσεις συχνά προέρχονται πέρα από τη συνειδητή μας μνήμη, εξαιτίας της δυνατότητας της αμυγδαλής να εκτείνει την αποθήκευσή τους έως τις απαρχές της σύλληψής μας ως έμβρυα. Οι οπτικές εντυπώσεις που συνοδεύουν τις αναμνήσεις αυτές μπορεί να μην είναι πάντα ακριβείς, αφού σχηματίζονται στο αντίστοιχο τμήμα του εγκεφάλου… Ο εγκέφαλός μας δεν λειτουργεί ως ιστορικός ερευνητής ο οποίος προσεκτικά ξεχωρίζει τα γεγονότα από τη φαντασία, αλλά ως ποιητής που δημιουργεί εικόνες με σύνθετα νοήματα’.

Προσφέρεται δωρεάν διαμονή σε διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων κοντά στο κέντρο για τους πρώτους συμμετέχοντες που θα δηλώσουν ενδιαφέρον.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου και για ένα χρόνο, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα εποπτείας μέσω μιας δωρεάν μηνιαίας συνεδρίας.

Γλώσσα: Αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα Ελληνικά

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Σάββατο 31 Μαρτίου ως Δευτέρα 9 Απριλίου & Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Απριλίου 2018 | ολοήμερο (ενδεικτικά 10:00 – 19:00)/

Κόστος (δίδακτρα μόνο):
Εγγραφή έως 19/3/18
850€ το άτομο ή 750€ το άτομο για φίλους/ζευγάρια 

Εγγραφή μετά από 11/03/18
950€ το άτομο ή 850€ το άτομο για φίλους/ζευγάρια

Δωρεάν είσοδος 2η και 3η ημέρα (1-2/04/18) για μαίες, γονείς, μέλλοντες γονείς, γυναικολόγους, βοηθούς μητρότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής: http://www.breathwork.gr/ Ελλάδα: | paul.pjy@gmail.com , τηλ. +306946771759/Αυστραλία: Pauline/India-quest @hotmail.com/=614351553703.