Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τ’ αριστουργήματα σε καλούν...

 

Καταφτάνει η 28η Οκτωβρίου. Μοναδική ευκαιρία να περιηγηθείς στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Ακρόπολης, με τα αριστουργήματα της αρχαϊκής και της κλασικής εποχής.

 

Ανοιχτοί -από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ- με ελεύθερη είσοδο θα παραμείνουν οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου Ακρόπολης, με ευκαιρία τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές του.

Ανοιχτή θα είναι επίσης η περιοδική έκθεση ‘Aπό την απαγορευμένη πόλη αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong’, όπου μπορείς να θαυμάσεις σπάνια προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης και έπιπλα που βγήκαν για πρώτη φορά από τα κλειστά διαμερίσματα του Αυτοκράτορα της Κίνας Qianlong (1711-1799) στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου.

Στην περιοδική έκθεση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τους Αρχαιολόγους-Φροντιστές, στα ελληνικά (στις 11 π.μ., 12 μεσημ., 1 μ.μ., 2 μ.μ., 5 μ.μ., 6 μ.μ. & 7 μ.μ.) και στα αγγλικά (στις 10 π.μ.). Εγγραφές θα γίνονται την ίδια μέρα στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου - ισχύει για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών (έως 25 επισκέπτες ανά παρουσίαση). Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Ελεύθερη είσοδος: 8 πρωί-8 βράδυ/ Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριο.

Μουσείο Ακρόπολης: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, τηλ. 2109000900, www.theacropolismuseum.gr