Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τα δυο μεγάλα Κ στον Ιανό

 

Λεωνίδας Καβάκος και Στέφανος Κορκολής έρχονται στη σκηνή του Ιανού, ο μεν πρώτος συζητώντας με τη Μαργαρίτα Πουρνάρα, ο δε δεύτερος με την Τασούλα Επτακοίλη, την Πέμπτη 15 και τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, μιλώντας για τη ζωή, τη μουσική, τους παντός είδους δρόμους.

 

Ο διεθνούς φήμης βιολιστής Λεωνίδας Καβάκος συνομιλεί με τη Μαργαρίτα Πουρνάρα στο καφέ του Ιανού –στο πλαίσιο των ‘Απρόβλεπτων Συναντήσεων’- για τη μουσική, την παιδεία και τις ηθικές αξίες που πρέπει να ξαναβρεθούν. Ενώ λίγες μέρες αργότερα, ο σπουδαίος συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής Στέφανος Κορκολής -επίσημα πρεσβευτής της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη σε Ελλάδα και εξωτερικό- με περισσότερες από 5.000 συναυλίες σε όλο τον κόσμο και πωλήσεις που ξεπερνούν τους 2.000.000 δίσκους παγκοσμίως, συνομιλεί με την Τασούλα Επτακοίλη εφ’ όλης της ύλης, για όσα ήρθαν και έγιναν, μα και για τα όνειρα και τους στόχους που δεν τελειώνουν ποτέ. Ο Στέφανος αναφέρεται στις συνεργασίες του, τη ζωή του στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, τους ανθρώπους που γνώρισε, αλλά και στην πολυαναμενόμενη τελευταία του δουλειά που ετοιμάζεται στο στούντιο: ένα διπλό CD με μελοποιημένη ποίηση και ορχηστρικά έργα εμπνευσμένα από ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

Έναρξη: 20.30/ Είσοδος: Ελεύθερη.

Ιανός: Σταδίου 24, τηλ. 210 3217917, www.ianos.gr