Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τα ετερώνυμα έλκονται

 

Ισχύει! Ενίοτε και για τα είδη της μουσικής. Και τους ανθρώπους της. Όταν υπάρχει το... αστείρευτο ταλέντο, η διάθεση και η ποιότητα ως ‘κοινός τόπος’. Κάθε Σάββατο από 09 Φεβρουαρίου, για 5 μόνο παραστάσεις, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται στη σκηνή του Άνοδος Live Stage προκειμένου να αποδείξουν του λόγου το αληθές, παίζοντάς τα ‘Όλα για όλα’.

 

Συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και γιορτάζουν για όλα εκείνα τα φαινομενικά ετερώνυμα που κρύβουν μέσα τους τις πιο αλληλένδετες δυνάμεις. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Γιώτα Νέγκα δίνουν τα χέρια και ξεκινούν να μαθαίνουν ο ένας τον άλλον, κάνοντας μια κυκλική πορεία που ενώνει τις κοινές τους καταβολές. ‘Όλα για όλα’ που παίζονται στην καθημερινότητά μας, στα όνειρά μας, στην ίδια σκηνή. Αυτός είναι ο τίτλος της κοινής τους παράστασης στο Άνοδος Live Stage.

Οι δισκογραφίες τους, οι συνεργασίες τους, οι δρόμοι που τόσα χρόνια περπατούσαν γίνονται ένα. Ξεκινούν από τα ερεθίσματα που έγιναν οι προσωπικές τους αφορμές, περνούν μέσα από τα διαφορετικά για τον καθένα τους ταξίδια, αυτά που τους έκαναν να ανακαλύψουν ποιοι είναι πραγματικά και καταλήγουν ξανά στην αρχή τους. Εκεί που εντοπίζουν την αιτία που τους έφερε μέχρι το σήμερα, αλλά και τις κοινές κλωστές που τους ένωσαν στην ίδια σκηνή. Ένα παιχνίδι με το πριν και το τώρα, μια αναδρομή στη συναισθηματική μνήμη.

Ο Βασίλης γίνεται η Γιώτα. Η Γιώτα γίνεται ο Βασίλης. Ανακαλύπτουν μαζί το λαϊκό τραγουδιστή που κρύβει εκείνος μέσα του και τη ροκ φιλοσοφία που ακολουθεί τη ζωή εκείνης. Διαβάζουν ο ένας στον άλλο τα σημάδια που αποδεικνύουν πως η ρίζα τους είναι μία και κοινή. Αυτή την κοινή ρίζα προσπαθεί να φωτίσει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, έχοντας την επιμέλεια αυτού του προγράμματος.

Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου/ Μπουζούκι: Νίκος Κατσίκης

Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης/ Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου

Ακορντεόν: Dasho Κurti/ Βιολί: Μαίρη Μπρόζη/ Ηλεκτρική Κιθάρα: Γιάννης Αυγέρης/ Ακουστική Κιθάρα: Βασίλης Κετεντζόγλου/ Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος  Μπίτος, Βασίλης Μιχαηλίδης, Λυσιέν Κλίμης/ Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας/ Ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου/Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης/ Γραφιστική επιμέλεια: Μάνος Σαλούστρος/ Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Έναρξη: 23:00/ Ηλεκτρονικές κρατήσεις www.anodoslivestage.gr

ANODOS Live Stage: Πειραιώς 183,τηλ. κρατήσεων 210 34 68 100.