Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τα μαχαίρια ακονίζονται... (trailer)

 

Ο Στέλιος Μάινας, η Κατερίνα Λέχου, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Κατερίνα Μισιχρόνη και ο Γιώργος Κοτανίδης συναντιούνται στην παράσταση ‘Το δείπνο’ του Χέρμαν Κοχ, στη σκηνή του ανανεωμένου Σύγχρονου Θεάτρου, που πέρασε στα χέρια της Ομάδας Νάμα και της Λυκόφως και θα παρακολουθήσεις με... κομμένη την ανάσα!

 

Από τη λαμπερή εικόνα δυο ζευγαριών σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο, στις πιο ζοφερές οικογενειακές αποκαλύψεις. Η παράσταση ‘Το Δείπνο’ στο Σύγχρονο Θέατρο που κινείται στην κόψη του ξυραφιού, είναι σίγουρο πως θα σε καθηλώσει! Οι δύο άντρες από τα ζευγάρια της ιστορίας εδώ είναι αδέρφια. Ο ένας, επιτυχημένος πολιτικός, φαβορί για την πρωθυπουργία της χώρας, και ο άλλος, καθηγητής Ιστορίας. Καθώς η ιεροτελεστία του δείπνου προχωρά, η ένταση κορυφώνεται επικίνδυνα, εν αναμονή του "κυρίως πιάτου", που δεν είναι άλλο από το σκοτεινό μυστικό που τους συνδέει και αφορά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν διαπράξει τα παιδιά τους. Ο χρόνος κυλά, τα περίτεχνα πιάτα καταφθάνουν και τα μαχαίρια ακονίζονται. Η πολιτισμένη και αψεγάδιαστη βιτρίνα της σύγχρονης, ευτυχισμένης αστικής οικογένειας, ραγίζει ανεπανόρθωτα και τα χειρότερα ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια. Η υψηλή γαστρονομική εμπειρία μετατρέπεται σε ανελέητο παιχνίδι επιβίωσης και βάζει σε σκληρή δοκιμασία τα όρια και τις αντοχές τους. Μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει κάποιος άραγε προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά του;

Το συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ-best seller που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο, προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ, σε μετάφραση της Κάτιας Σπερελάκη.

Παραστάσεις: Τετάρτη 18.15/ Πέμπτη 21.00/Παρασκευή 21.00/ Σάββατο 19:00 & 21:15/ Κυριακή 20.00/ 

Και από 05/12, Τετάρτη 18.15/ Παρασκευή 21.00/ Σάββατο 21.15/ Κυριακή 21.00. 

Τετάρτη & Παρασκευή/ Διακεκριμένη ζώνη: 17€/ Α Ζώνη: 15€, 12€ (Φοιτητικό, Ανέργων, +65)/ Β Ζώνη: 12€/

Σάββατο & Κυριακή

Διακεκριμένη ζώνη: 20€/ Α Ζώνη: 17€, 14€ (Φοιτητικό, Ανέργων, +65)/ Β Ζώνη: 14€/ Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά/

Από 16/11 έως 02/12/

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ευμολπιδών 45, Αθήνα ,τηλ. 210 3464380.