Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το τάισε... ΣΚΑΓΙΑ!!!

 

Πολύ τη χάρηκα την ποινή σου, απάνθρωπε! 22 μήνες και 5.000 ευρώ, επειδή σκότωσες έναν τετράποδο ‘συγγενή’ μου. Όχι πως η αξία μιας ζωής είναι αυτή -να εξηγούμαστε- αλλά... είναι γερό το μάθημα. Και θα το... ξανασκεφτείς για την υπόλοιπη ζωή σου. Αυτή που για μένα, τέτοιος που είσαι, δεν αξίζει ούτε δεκάρα τσακιστή. Να με συγχωρείς, ε;

 

46 χρονών ήταν ο μάγκας. Το ‘αδέρφι μου’ δεν έχω ιδέα πόσων ετών ήταν. Μα δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι... ‘το πήραν’ τα σκάγια του. Να ’ναι καλά οι δικαστές στη Ζάκυνθο που του επέβαλαν 22 μήνες φυλάκιση και καταβολή 5.000 € για τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, κατοχής και οπλοχρησίας και του νόμου περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Χαίρομαι που ο… γείτονάς του δεν ήταν όπως αυτός, μα άνθρωπος με καρδιά, που τον κατήγγειλε και φρόντισε για την τιμωρία του.

Όπως δήλωσε η υπεράσπιση, ο ΦΟΝΙΑΣ είχε πάει εκεί τάχα για να ταΐσει τον σκύλο που ήταν άγριος. Τώρα το ποιος ήταν ο… άγριος αποδείχθηκε. Έχεις δει εσύ πολλούς να… ταΐζουν κρατώντας, αντί για το μπολ, την καραμπίνα; Καραμπινάτη η ποινή και τη χάρηκα. Μ’ έπιασε μια κακία για τον άτιμο, μα μια κακία… Που αν τον είχα μπροστά μου, του κόσμου οι καραμπίνες δεν θα τον έσωζαν. Να είναι σκάγια οι τύψεις του. Και ναι, ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ!