Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ταντρικό sex;

 

Γιατί όχι; Αυτό και αν είναι εμπειρία. Η Αθηναϊκή Ένωση Atman, πιστοποιημένο παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γιόγκα και Διαλογισμού Atman, διοργανώνει το Σάββατο 26 Μαΐου ένα μοναδικό workshop για το Ταντρικό Σεξ, με τίτλο ‘Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα’ και με εισηγητές τους δύο ιδρυτές της σχολής και καταξιωμένους Εκπαιδευτές, την Julia Kolozsvari και τον Louka Dourtoureka.

 

Ένα εξάωρο workshop το οποίο απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, ανεξάρτητα με τον αν έχουν σχέση ή όχι, προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους η Julia Kolozsvari, Συγγραφέας, Εκπαιδεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπεύτρια του Σεξ, και ο Loukas Dourtourekas, Δάσκαλος και Επιμορφωτής της Hatha, της Integral-Esoteric και της Tantra Yoga στην Αθηναϊκή Ένωση Atman. Ένα εργαστήριο που σε (καθ)οδηγεί στο πνευματικό μονοπάτι του να λες ‘ναι’ στη ζωή και σε όλες τις πτυχές της.

Κατά τη διάρκεια αυτού του workshop, μέρος του οποίου είναι βασισμένο στα βιβλία Modern Sexology and the Oriental Art of Lovemaking | The Perineum Muscles | Their Erotic Tantric and Taoist Secrets της Εισηγήτριας Julia Kolozsvari, οι δύο μέντορες θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις την Ταντρική οπτική γωνία του ερωτισμού και θα σου προσφέρουν πολύτιμα βασικά εργαλεία ώστε να βελτιώσεις και να εμπλουτίσεις την ερωτική εμπειρία. Παράλληλα, θα σου προσδώσουν και θα ενισχύσουν τον προσωπικό σου «μαγνητισμό» και θα επιτείνουν την ερωτική ικανοποίηση.

Επιπλέον, θα σου επισημάνουν τον τρόπο να ενεργοποιήσεις τους Μυς του Περινέου, βρίσκοντας τις Εσωτερικές πτυχές που σχετίζονται με τον ‘σεξουαλικό κύκλο ανταπόκρισης’ και τις τεχνικές του Ταντρικού οργασμού και, τέλος, θα σου μάθουν τις Ταντρικές θεραπευτικές σεξουαλικές στάσεις και τα οφέλη τους.

Workshop: Tantric Sex - Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018/ Διάρκεια: 12:00 - 18:00.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων/ Κόστος: 50,00€.

Ισχύουν ειδικές τιμές για ανέργους και ζευγάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. +30 6980199253.

Αθηναϊκή Ένωση Atman: Μιχαλακοπούλου 84 & Λαοδικείας 9-11- Ιλίσια, Αθήνα,4ος όροφος (Πίσω από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα). Στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής, τηλ: +30 6980199253/ info@yoga-tantra-athens.org/http://yoga-tantra-athens.org/