Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τέτοια μουσικά βράδια...

 

… συμβαίνουν σπάνια! Γι’ αυτό φρόντισε να μην το χάσεις! Και το Σάββατο 07 Ιουλίου να βρίσκεσαι στην πιο ξεχωριστή ταράτσα της Αθήνας, που φιλοξενεί τη σύμπραξη δύο εκ των πιο δραστήριων mobile parties της πόλης, με το Ρομάντσο. Για την ακρίβεια, οι τρεις τους υποδέχονται τον ανερχόμενο Ισραηλινό DJ και παραγωγό Autarkic.

 

O Ισραηλινός DJ και παραγωγός Autarkic έρχεται στο Ρομάντσο. O Autarkic είναι ο Nadav Spiegel από το Tel Aviv. Η μουσική καριέρα του ξεκίνησε το 2015, όπου άρχισε να κυκλοφορεί μουσική σε labels όπως Golf Channel, Turbo και Disco Halal μεταξύ άλλων. Φημίζεται για τις εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις του και τα πολύ καλά, λυρικά club tracks που σκαρώνει με εργαλείο του, πέρα από synths, samplers και drum machines, την ίδια του τη φωνή.

Στην Αθήνα αυτή τη φορά θα τον απολαύσεις ως DJ, μετά την παρθενική του Live εμφάνιση στην πρωτεύουσα, στο Plissken του περασμένου Δεκεμβρίου.

Από την παρέα δεν θα λείψει το νεοσύστατο εγχώριο σχήμα των Μάριου Βισβίκη και Πάνου Τσίγκου για μια ζωντανή εμφάνιση. Μαζί τους οι resident DJs του Κορμοράνου, Body Double και Blue Lagoon και ο resident του Needless, Chevy.

Ώρα Προσέλευσης: 19.00/ Είσοδος 6€.

BIOS Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, τηλ. 2167000325, www.bios.gr/ www.romantso.gr