Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Θα λείψεις; Μην ανησυχείς, θα δω τηλεόραση!

Αν νομίζεις πως, όση ώρα λείψεις από το σπίτι δεν θα έχω ησυχία και ‘παίζει’ να σου κάνω ένα σωρό ζημιές, σε διαβεβαιώ πως έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Προφανώς αγνοείς αυτό που εγώ πληροφορήθηκα πρόσφατα. Πως δηλαδή, το πρώτο τηλεκοντρόλ για σκύλους είναι στο... δρόμο και... αν όλα πάνε κατ’ ευχήν μέσα στον επόμενο χρόνο, θ’ αποτελεί πραγματικότητα!

Τηλεκοντρόλ για... σκύλους; Ναι, διάβασες σωστά. Όταν λείπεις από το σπίτι θα ψυχαγωγούμαι χωρίς να  ανησυχώ ιδιαίτερα για το πότε θα γυρίσεις. Κι όταν πάλι είσαι εδώ, καιρός να γίνεται καμιά φορά και το δικό μου και να βλέπω και κανένα πρόγραμμα για σκυλιά γιατί πολύ με έχεις κουράσει με τις τόσο βαριές... ειδήσεις που σε κάνουν να αναστενάζεις και να κουνάς το κεφάλι σου. Η τηλεόραση δεν είναι μονοπώλιο όλων των μελών της οικογένειας με μένα απέξω. Έχω πια και γω δικαιώματα. Η βραρενική εταιρία, Wagg, όπως πρόσφατα διάβασα, εταιρία που ασχολείται κατά κύριον λόγο με ζωοτροφές και αξεσουάρ για κατοικίδια ενδιαφέρεται για το υπέροχο γκατζετάκι για πάρτη μου και το  σχεδίασε η Ilyena Hirskyj-Douglas, PhD ερευνήτρια του University of Central LancashireΑυτό οπό δοκιμή με τους  20  πρώτους σκύλους, τηλεθεατές. Το τηλεκοντρόλ, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από ειδικό πλαστικό για να μην μπορώ λέει να το μασήσω (άκου τώρα, για ποιόν με πέρασε;) σε μπλε-κίτρινο χρώμα για να ξεχωρίζω τα χρώματα μοιάζει σαν στρώμα, πάνω στο οποίο είναι σχεδιασμένα τα τεράστια κουμπιά του. Με δεδομένους τους υπολογισμούς της εταιρίας που θέλουν κατά μέσο όρο έναν σκύλο να βλέπει σχεδόν 10 ώρες την εβδομάδα τηλεόραση, πλέον θα  εξελιχθώ σε έναν επαγγελματία… τηλεκοντρολάκια!

Και αν νομίζεις ότι θα σε ξοδέψω, σου υπενθυμίζω ότι ουδέποτα υπήρξα απαιτητικό σκυλί και το κόστος θα  κυμαίνεται γύρω στα 60 ευρώ. Αν αυτό γίνει μέσα στο επόμενο 12μηνο , αντιλαμβάνεσαι  ότι, λίγο καιρό αργότερα θα με δεις να παρουσιάζω και… δική μου εκπομπή. Είπες κάτι;