Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Θα με ταΐσεις... ΑΓΑΠΗ;

 

‘Σαν με χαϊδεύεις ντρέπομαι/ και χάνω τη λαλιά μου/ στην αγκαλιά σου έρχομαι/ και ψάχνω τη χαρά μου/ Κι άμα μου δώσεις φαγητό/ το δίλημμα… αστείο/ το χάδι θέλω ή αυτό;/ Δώσε μου και τα δύο!!!

 

Με φωνάζουν ‘Βροχούλα’. Μη… γελάς… Ίδιο όνομα χειμώνα-καλοκαίρι. Με βροχή και με ζέστη! Είμαι ένα περίεργο κράμα ευγένειας, ευαισθησίας, ντροπαλότητας και… λαιμαργίας. Λαίμαργη στην αγάπη και το φαΐ. Ντροπαλή στο πρώτο μου πλησίασμα και τις γνωριμίες με αγνώστους. Ευγενής και με τρόπους, παντού. Και για να καταλάβεις… Κάθομαι σταυροπόδι μόνο στο μαλακό χαλί, έχω τρόπους, ποτέ δεν λερώνω στο σπίτι μέσα και θέλω να είσαι λεπτεπίλεπτος μαζί μου και να μου μιλάς γλυκά και ήρεμα γιατί ντρέπομαι... Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά στο φαγητό ξεχνώ τους τρόπους και του δίνω και καταλαβαίνει. Η λαιμαργία μου είναι ο μόνος λόγος που θα με ακούσεις να διαμαρτύρομαι.

Η ηλικία μου; 4 ετών και το βάρος μου, 20 περίπου κιλά.

Είμαι ιδανική για διαμέρισμα! Αγαπάω σκύλους και γατούλες (σου... φαίνεται παράξενο;) και μπορώ να συμβιώσω αρμονικά μαζί τους. Αναζητώ ένα περιβάλλον που θα ταιριάξει με τη γλυκύτητα του χαρακτήρα μου. Αυτό μόνο. Και... ΑΓΑΠΗ. Αγάπη χωρίς τέλος... Είμαι στειρωμένη και θα δοθώ με συμβόλαιο υιοθεσίας. Επικοινωνία: info@stray.gr, τηλ. 6948369979 / μήνυμα στη σελίδα στο Facebook για να με γνωρίσεις από κοντά. Woof!