Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Θα μου κάνεις 'ματάκια';

 

Είμαι ένα αγόρι τρυφερό/ που αγκαλιές ζητάω/ και όποιο κοριτσάκι δω/ τρέχω μεμιάς να... συστηθώ/ της λέω σ’ αγαπάω.

 

Το όνομά μου είναι Ηλίας. Και το... υποκοριστικό ‘Χαδιάρης’. Όταν ακούω το πρώτο, τρέχω αμέσως. Όταν ακούω το... δεύτερο, δεν τρέχω, αλλά... γίνομαι λιώμα!!! Καθώς λένε, είμαι ένα γλυκό και τρυφερό αγόρι που τρελαίνομαι για χάδια και αγκαλιές κι έτσι και μου τα δώσεις, μ’ έκανες δικό σου για πάντα.

Είμαι τόσο υπάκουος που σου σπάω ακόμα και τα νεύρα, αφού στην κυριολεξία γίνομαι ‘χαλί να με πατήσεις’ και κάνω ό,τι μου ζητήσεις. Με το που με φωνάζεις, να σου, τσουπ, εμφανίζομαι καμαρωτός μπροστά σου σε δευτερόλεπτα ό,τι κι αν έκανα πριν!

Παρότι δεν είμαι νάρκισσος, ούτε μου αρέσει να περιαυτολογώ, το βλέμμα μου είναι ‘όλα τα λεφτά’. Μοναδικό, έξυπνο και τσαχπίνικο. Βλέμμα ενός... αθώου καρδιοκατακτητή! Τελευταία έχω γίνει και κολπατζής, ο άτιμος, καθώς σε όποια νέα γνωριμία προτείνω και το ποδαράκι μου, παρακαλώντας για λίγα χάδια ακόμη ώστε να σε ρίξω σίγουρα! Είμαι πολύ παιχνιδιάρης με τα άλλα σκυλιά, αφού πρώτα τα γνωρίσω και σιγουρευτώ για τις προθέσεις τους. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα κορίτσια όλων των ηλικιών και ειδών και συνήθως με κάνουν ό,τι θέλουν! Αχ, αυτές οι γυναίκες!

Αν είσαι γένους θηλυκού, είμαι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Αν πάλι είσαι γένους αρσενικού, φίλε μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Με ποιον θα μένει όταν λείπεις και θα είσαι τόσο σίγουρος και... ασφαλής;

Ήδη σου κάνει “ματάκια”. Εσύ;

Πληροφορίες: info@stray.gr/ τηλ. 6974602773/ ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook! Woof!

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ. Ν.4039/2012).