Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Θέλεις ευημερία; Την έχεις!

 

Αν χρειάζεσαι ευημερία στη ζωή σου, είναι πολύ εύκολο να την έχεις. Αρκεί βέβαια να το θέλεις πραγματικά. Στο σεμινάριο αφθονίας και πλούτου της Αδαμαντίας Καζάκου, την Κυριακή 24 Ιουνίου στο χώρο του ‘Πόλις’, θα διδαχθείς τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να το πετύχεις…

 

Το χρήμα είναι μια ενέργεια που ακολουθεί τους ανθρώπους που το αγαπούν, το τιμούν και το λαμβάνουν και στη συνέχεια το δίνουν και έτσι υπάρχει μια όμορφη ροή.

Ζούμε σε μια εποχή που το χρήμα αλλάζει χέρια… Γι’ αυτό αποτελεί, για σένα που ενδιαφέρεσαι, ευκαιρία να μάθεις τους τρόπους ώστε να είσαι ικανός να το έχεις και να το απολαμβάνεις.

Τα βήματα που θα διδαχθείς στο βιωματικό γεμάτο ανακαλύψεις σεμινάριο της Αδαμαντίας Καζάκου στο ‘Πόλις’ ‘Πλούτος & Ευημερία’ ώστε να οδηγηθείς στον πλούτο είναι απλά και αποτελεσματικά. Μέσα από τις τεχνικές του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού και του Life coaching θα ανακαλύψεις ποιες είναι οι περιοριστικές σου πεποιθήσεις, τι εμπόδια βάζεις, ποια είναι τα πιστεύω σου για τον πλούτο βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου.

Θα καταφέρεις να διαχωρίσεις το ΕΙΜΑΙ–ΚΑΝΩ-ΕΧΩ, ενώ θα αποκτήσεις αποδοχή σε όσα έως τώρα έκανες και σε κρατούσαν μακριά από την ευημερία. Θα μάθεις τα δραστικά βήματα προς τον πλούτο, έχοντας επαναπροσδιορίσει τα θέλω σου και φυσικά φεύγοντας θα έχεις αλλάξει τη στάση-νοοτροπία σου απέναντι στον πλούτο και την ευημερία.

Διάρκεια διεξαγωγής: 11.00-21.00/ Κόστος: 50 ευρώ.

Πόλις-Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη: Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης, Ηράκλειο Αττικής, τηλ. 2108000009, www.polisedu.gr