Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Θέματα και Ηχοτοπία

 

Στη σκηνή της Φρυνίχου, στην Πλάκα, ο συνθέτης Βασίλης Τζαβάρας παρουσιάζει την Πέμπτη 06 Ιουνίου –για πρώτη φορά– τον τέταρτο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο ‘Η λέξη που λείπει’.

 

Μουσική που γράφτηκε για θέατρο, θέματα και ηχοτοπία, θραύσματα, αποτυπώματα και εικόνες που συνδέονται μεταξύ τους με τη λέξη που λείπει. Αυτά παρουσιάζει στη σκηνή της Φρυνίχου, στην Πλάκα, ο συνθέτης Βασίλης Τζαβάρας, καταφέρνοντας να δημιουργήσει στο νέο του δίσκο ‘Η λέξη που λείπει’ μια ενιαία ηχητική αφήγηση. Όπως σημειώνει: ‘Η μουσική αυτού του CD είναι ο απόηχος μιας ηχητικής αλλά και συναισθηματικής διαδρομής που ξεκινάει το 2012 και φτάνει ως τώρα μέσα από τη δουλειά μου στο θέατρο. Θραύσματα, αποτυπώματα και εικόνες που συνδέονται μεταξύ τους με τη λέξη που λείπει’.

Θα παιχτούν ζωντανά από τον συνθέτη, μαζί με τους ηθοποιούς Νάνα Παπαδάκη, Γιώργο Σύρμα, Κωνσταντίνο Παπαθεοδώρου και Ελεάνα Καυκαλά, κομμάτια από τις παραστάσεις ‘Ο Φίλιπ Γκλας αγοράζει μια φραντζόλα ψωμί’, ‘Το Απίθανο ταξίδι’, ‘Hotel Marina’, ‘Eroica’, ‘Το κόκ(κ)αλο που τραγουδούσε’, ‘Εσωτερικό’, ‘Aomori’, ‘In A Gadda Da Vida’, ‘Στον ίσκιο του βουνού’ και ‘Hugo: Μια Ουτοπία’, ενώ για το έργο του θα μιλήσουν η σκηνοθέτις και ηθοποιός Σοφία Μαραθάκη, η δραματολόγος Έλενα Τριανταφυλλοπούλου και ο συνθέτης Κώστας Γρηγορέας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00/ Πληροφορίες - Κρατήσεις στο 21 0322 2464.

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν: Φρυνίχου 14, Πλάκα , τηλ. 21 0322 2464.