Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τι… δεν πάει καλά;

 

Αν κάνεις συχνά την παραπάνω ερώτηση στον εαυτό σου, είναι πολύ πιθανό κάποιος ή κάποιοι από τους τέσσερις πυλώνες σου να χρειάζονται ‘αποκατάσταση’. Το εργαστήριο συστημικής αναπαράστασης της Κάτιας Αλεξίου, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη χαμένη σου δύναμη και να ξαναβρείς την ισορροπία σου.

 

Είναι φορές που νιώθεις πως κάτι έχει… κολλήσει στη ζωή σου και δεν πάει μπροστά. Σου φαίνεται δύσκολο να προχωρήσεις αλλά και να ανακαλύψεις την αιτία. Το εργαστήριο συστημικής αναπαράστασης της Κάτιας Αλεξίου, με θέμα ‘Οι 4 Πυλώνες μου- Εργασία-Υγεία-Σχέσεις-Πνευματικότητα’ θα σου αναδείξει το πρόβλημα, βοηθώντας άμεσα τη λύση του, καθώς ‘Οι Πυλώνες σου είναι οι βάσεις που στηρίζουν τη ζωή σου. Οι αποφάσεις, οι σκέψεις, οι αναζητήσεις σου στηρίζονται, υποστηρίζονται και επηρεάζονται από τους Πυλώνες.

Όταν κάποιος Πυλώνας δεν είναι στη δύναμή του, τότε διαταράσσεται η ισορροπία και η ροή στη ζωή.

Αν έχεις κάποιο θέμα σε έναν από τους Πυλώνες, αναγκάζεται κάποιος άλλος Πυλώνας (ένας ή παραπάνω) να υπερλειτουργήσει και να σηκώσει το επιπλέον βάρος για να σε κρατήσει όρθιο. Και ανάλογα το ποιος είναι αυτός ο πυλώνας, επηρεάζει κατ’ επέκταση και τη συμπεριφορά σου.

Παράδειγμα: Αν η Εργασία είναι αυτή που χρειάζεται ενίσχυση και έχει αναλάβει ο Πυλώνας Σχέση να τον αντικαταστήσει, τότε μπορεί να συμπεριφέρεσαι και να αποφασίζεις με υπερβολικό συναίσθημα στους χώρους εργασίας εις βάρος σου.

Με τη Συστημική Αναπαράσταση μπορείς να διερευνήσεις ποιος Πυλώνας χρειάζεται τι και γιατί, ώστε να αποκατασταθεί η εμπλοκή και ο Πυλώνας να συμμετέχει δυναμικά και θετικά στη ζωή σου.

Φυσικά, όπως πάντα σε κάθε Συστημικό Εργαστήριο, μπορεί ο καθένας να εργαστεί με το προσωπικό αίτημά του ανεξάρτητα από τον τίτλο, ενώ η συμμετοχή σου στο εργαστήριο δεν προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία στη Συστημική.

Κάτια Αλεξίου: Τερζόπουλου 3, Αγία Παρασκευή, Αττική, τηλ. 210-6085733, 6936-767359.

Website: http://lifecoachingalexiou.wordpress.com

Email: alexioukatia@gmail.com