Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τόση ζήλια...

Tο αριστουργηματικό Lenfer του Henri-Georges Clouzot -που λόγω πολλαπλών δυσκολιών που αντιμετώπισε η παραγωγή παρέμεινε ημιτελές- παρουσιάζουν τα Sssh! Silent Movies στην ταράτσα του Bios την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Ξέρω πως την καταβρίσκεις με όλη αυτή την κατάσταση. Με την αγαπημένη οπτικοακουστική εμπειρία των    Sssh! Silent Movies που δίνει νόημα στις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Εδώ που συνδυάζονται επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, ώστε να μπορείς να απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά και από τη μια να βλέπεις την ταινία και από την άλλη να έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις -ανά πάσα στιγμή- ανάμεσα στον ήχο της και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Το Lenfer του Henri-Georges Clouzot απεικονίζει την ακραία ζήλια του ξενοδόχου Marcel προς τη σύζυγό του Odette. Καταρτίστηκε εν μέρει σε ασπρόμαυρη εν μέρει σε χρώμα. Ο Clouzot επέλεξε τον τίτλο ως υπαινιγμό για την Κόλαση του Δάντη, ενώ τα ονόματα Odette και Marcel αναφέρονται σε χαρακτήρες του μυθιστορήματος του Μαρσέλ Προυστ Αναζητώντας το χαμένο χρόνο.

Έναρξη: 21.15/ Ακουστικά: 2 ευρώ.

Bios: Πειραιώς 84, τηλ. 2103425335, www.bios.gr