Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Του Βοτανικού οι μάγκες κάπως πρέπει να σωθούν…!!!

Που θα βρεθούν τα 26 αδέσποτα του Βοτανικού;… αυτό αναρωτιέμαι ξανά και ξανά και παρακολουθώ με αγωνία τις εξελίξεις. Τι θ’ απογίνουν τα 26 αδέσποτα αδέρφια μου ενταγμένα στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων που ζουν σε εργοτάξιο της Διεύθυνσης Καθαριότητας; (Πολυκάρπου & Χαρτεργατών).
Συναντήθηκαν λέει προσφατα, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, κ. Α. Βαρελάς και η εκπρόσωπος της Πανελλαδικής Φιλοζωϊκής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και μέλος της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου Αθηναίων, κ.  Βασιλική  Χρήστου.
Ο αντιδήμαρχος έμαθα ότι τη διαβεβαίωσε ότι δεν ευσταθούν οι καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες τα ζώα πρόκειται να μεταφερθούν έξω από τα όρια του δήμου και μάλιστα δίπλα σε χωματερή στον Δήμο Φυλής. Τον προβληματίζει ωστόσο το ενδεχόμενο να συμβεί κάποιο ατύχημα εδώ, γεγονός καθόλου απίθανο αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα το καλοκαίρι όλο και περισσότερα αμάξια μετακινούνται προς τα δω καθώς και το ότι είναι μαζεμένα τόσα σκυλιά σε έναν χώρο που δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τα σκυλιά αυξάνονται και πληθαίνουν….
Αλήθεια, σκέφτεται κανείς να υιοθετήσει κάποιον… μάγκα από το Βοτανικό; Τώρα. Πριν να είναι αργά. Πριν τους μάγκες τους πατήσει, όχι το τρένο, αλλά τ’ αυτοκίνητα.