Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τους ενοχλεί που θα ψηλώσω...

… κι έτσι δεν με παίρνει κανείς! Κι αρκούνται όλοι στα φευγαλέα χάδια και τα καμάρια που τελειώνουν γρήγορα. Κι εγώ, η μικρή Αύρα που με εγκατέλειψαν μόλις στους δύο μήνες της ζωής μου σε ένα εργοτάξιο έξω από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, μπροστά σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, άρχισα να σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να ζεις χωρίς αγάπη μόνιμη!

Στην ατυχία μου, αυτή της πρόωρης εγκατάλειψης σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, στάθηκα κάπως τυχερή με τη φιλία και την ασφάλεια που μου προσέφεραν τρία ενήλικα θηλυκά σκυλιά που ζούσαν και αυτά στην περιοχή. Καθημερινά περνούσαν διάφοροι άνθρωποι που μας παρείχαν τροφή και νερό, αυτό όμως ενόχλησε κάποιους άλλους που… σκέφτηκαν πως η πλέον ενδεδειγμένη λύση για μας τους ‘ανεπιθύμητους’ είναι η… ΦΟΛΑ!

Και τα τρία ενήλικα έπεσαν νεκρά από χέρι ανθρώπου, με μένα, τη μικρούλα, να στέκομαι με απορία δίπλα στο πτώμα της καινούργιας ‘μητέρας’ μου. Μελό ιστορία, θα πεις… Μα έτσι είναι οι ιστορίες του δρόμου, φίλε μου. Σου ραγίζουν την καρδιά.

Επειδή υπάρχουν και καλοί άνθρωποι (όπως αποδείχτηκε στην πράξη), οι φίλοι μου εθελοντές που σκέφτηκαν ότι ήταν θέμα χρόνου να βρουν και μένα νεκρό, είτε από φόλα είτε από κάποιο διερχόμενο αμάξι, μου πρόσφεραν μια αγκαλιά και φροντίζουν για την... ‘αποκατάστασή’ μου.

Για να ξέρεις λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής: Είμαι μια ημίαιμη τσοπανοσκυλίτσα που θα φτάσω, καθώς λένε, περίπου τα 30 κιλά (+/- 5 κιλά). Αυτή τη στιγμή είμαι τριών μηνών, εμβολιάστηκα, αποπαρασιτώθηκα και είμαι έτοιμη να βρεθεί ένα σπίτι που θα με εκτιμήσει για αυτό που είμαι, αφού τα μεγαλόσωμα σκυλιά στην Ελλάδα το ξέρουν όλοι καλά πως δύσκολα υιοθετούνται.

Ακόμα και αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να με υιοθετήσεις, μπορείς να βοηθήσεις με τη φιλοξενία μου μέχρι να υιοθετηθώ, στήριξη που για μένα είναι επίσης πολύτιμη.

Είμαι πολύ καλός χαρακτήρας και, μιας και είμαι μικρή, μπορεί να εκπαιδευτώ εύκολα και να γίνω ένας ιδανικός σκύλος. Η συμπεριφορά μου είναι εξαιρετική απέναντι στα άλλα σκυλιά και δεν δείχνω να έχω πρόβλημα με τις γάτες.

Θα δοθώ με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την υποχρέωση να στειρωθώ στην κατάλληλη ηλικία.

Αρ. chip: 941000017895915.

Επικοινωνία: e-mail: paulopouloua@hotmail.gr ή με το τηλέφωνο 6932443836 (Αναστασία).