Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τρελαίνομαι για διαφωνίες

 

Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών 2018 είναι η μουσική παράσταση ‘Πρόσεξε τι θα πεις...’, που διοργανώνει την Πέμπτη 08 Μαρτίου το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με τη Γιώτα Νέγκα και την Αναστασία Μουτσάτσου να... διαφωνούν ριζικά στη σκηνή και να... τα δίνουν όλα!

 

Σοβαρή διαφωνία προέκυψε μεταξύ της Αναστασίας Μουτσάτσου και της Γιώτας Νέγκα, μια διαφωνία που έτσι και έχεις την περιέργεια μπορείς να την ‘απολαύσεις’ στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, ανεξαρτήτως φύλου, παρότι αν... είσαι γυναίκα μάλλον θα το χαρείς περισσότερο. Η διαφωνία τους αφορά στο εάν τα τραγούδια πρέπει να παροτρύνουν το γυναικείο φύλο στην υποταγή προς το ανδρικό, εάν πρέπει να προάγουν την ισότητα, μέρα που είναι, ή εάν τραγουδάμε ό,τι μας κάνει κέφι και «τσιμέντο να γίνει».

Στο τελευταίο συμφωνούν και οι μουσικοί Γιώργος και Μαρίνα Τσοκάνη (πιάνα και πολλά πλήκτρα) και ο Νίκος Κατσίκης, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, λαγούτο και ό,τι έχει χορδές γενικώς.

Οι συντελεστές σε περιμένουν, αγωνιώντας για την κατάληξη, εάν και οι καλλιτέχνες, όπως όλοι γνωρίζουμε, καταλήγουν πάντα στη σκηνή αγαπημένοι, ανεξάρτητα από διαφωνίες και αυτό βγαίνει στο κοινό...!!! Βιάσου να δηλώσεις συμμετοχή στο τηλέφωνο του Κ.Ε.Θ.Ι. 210-3898004 (κα Κατερίνα Κατσώρη, καθημερινά 10.00 - 15.00).

Η παράσταση θα είναι δωρεάν για τις/τους προσκεκλημένες/-ους και τις/τους φίλες/-ους του Κ.Ε.Θ.Ι., που όμως θα μπορούσαν να συμβάλουν με το ποτό τους...

Προσέλευση: 20:30/ Έναρξη: 21:00/ Τιμές ποτών: 6 ευρώ μπίρα ή κρασί/ 8 ευρώ ποτό στο bar/ 50 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα, 100 φιάλη ποτού | 4 άτομα.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, τηλ. 2109315600, www.gialino.gr