Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τρία πόδια και μια μεγάλη καρδιά...

... εγώ είμαι αυτή. Και δεν με βάφτισαν παρά μόνο με την ιδιότητά μου: ‘Μανούλα’! Γιατί με βρήκαν στην Παιανία, μάνα σε κατάσταση έντονου υποσιτισμού, με το μοναδικό κουτάβι μου που επέζησε.

Είμαι μία ημίαιμη, αρκετά ταλαιπωρημένη σκυλίτσα που γεννήθηκα στις αρχές του 2012. Με εντόπισαν στην Παιανία με το μοναδικό μου μωρό που τα είχε καταφέρει. Ήταν θέμα ημερών να μη ζούμε κι εμείς... Τα καταφέραμε.

Εγώ έπασχα για πολλούς μήνες από εκφυλιστική αρθρίτιδα του μπροστινού ποδιού. Τον δε τελευταίο καιρό η κατάσταση είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ, που επιβαλλόταν πλέον να αφαιρεθεί το πόδι. 

Πριν καταλήξουν σε αυτή τη δύσκολη απόφαση μου χορηγούσαν αντιφλεγμονώδη παυσίπονα και χονδροϊτίνη για πολύ καιρό, με παύσεις ωστόσο για να μην υπάρξει πρόβλημα στα νεφρά με τα τόσα φάρμακα. Δυστυχώς δεν βοήθησαν και πλέον πονούσα διαρκώς, έσερνα το μαζεμένο πόδι μου και κινδύνευα με βλάβη στα νεφρά.

Με συνεννόηση με τον κτηνίατρο έγινε επέμβαση και τώρα είμαι μεν τρίποδη, αλλά δεν πονάω πια και η διάθεσή μου είναι πολύ καλύτερη. Βέβαια μην περιμένεις από μένα να κάνω μεγάλες βόλτες ή να ανέβω πολλά σκαλοπάτια. Δεν έχω γίνει δύστροπη παρ’ όλα αυτά και είμαι πολύ φιλική με τους ανθρώπους που γνωρίζω. 

Eίμαι ένα σκυλί μεσαίου μεγέθους  και όπως λένε και με καμαρώνουν αυτοί που με έχουν γνωρίσει, γλυκύτατου χαρακτήρα  και αγαπησιάρα.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να με υιοθετήσει και να μου χαρίσει επιτέλους ένα σπίτι και στοργή, μπορεί να επικοινωνήσει στο info@stray.gr  ή στο τηλ. 6938957397.

αρ. τσιπ. 982009105145844.