Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τρισδιάστατες ιστορίες

 

Ο Στάθης Δράκος και η παρέα που σχηματίστηκε στην Πάτρα και μετακόμισε σχεδόν πια σύσσωμη στην Αθήνα, ήτοι οι Minor Project ξαναπιάνουν τη view master στα χέρια τους και μαζεύονται για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου τη Δευτέρα 09 Ιουλίου για να προβάλουν τρισδιάστατες in color ιστορίες ‘Απ’ τη Φολέγανδρο ως την Κω’.

 

Αφού πήραν πτυχία και απολυτήρια στρατού και αφού έκαναν τα προσωπικά τους πρότζεκτ, οι Minor Project, πριν μπουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τα νέα τους κομμάτια, έρχονται στον κήπο του Μεγάρου με τα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά και τα άλλα από το πρώτο τους album "In Colors" που εννοείται τα ξέρουν απέξω κι ανακατωτά, αλλά έχουν καιρό να τα παίξουν και υπάρχει ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς. Μαζί τους, αγαπημένα πρόσωπα-έκπληξη που θα σου φτιάξουν ακόμα περισσότερο το κέφι.

Οι Minor Project είναι οι Στάθης Δράκος (φωνή, πιάνο, synth)/ Μαρία Καρέτσου (φωνή, μαντολίνο)/ Γιώργος Κολοκυθάς (φωνή, μπάσο)/ Αλέξανδρος Μπαλτάς (κιθάρα)/ Φορλίδας (τύμπανα, κρουστά, drum pad).

Έναρξη: 21.00/ Εισιτήρια:10 ευρώ, προπώληση & 12 ευρώ.

Μέγαρο Μουσικής: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr