Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το βίωμα της φώτισης

 

Μέσα στον καθένα υπάρχει ένα κομμάτι που είναι ήδη φωτισμένο και ελεύθερο!!! Αλλά... δεν είναι εύκολο πάντα να το ανακαλύψεις. Το διήμερο εργαστήριο φώτισης “Wake Up” του Τάσου Νάκη (ο χώρος θα ανακοινωθεί μετά τη δήλωση συμμετοχής) το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου αποτελεί μια άμεση, βιωματική εμπειρία της Φωτισμένης κατάστασης συνειδητότητας.

 

Το βίωμα της Φώτισης, του μη-δυισμού, της άμεσης εμπειρίας της Αλήθειας. H συνειδητοποίηση του αληθινού Εαυτού και της σχέσης Θεού, Σύμπαντος και Ανθρώπου. Αυτός είναι ο σκοπός του διήμερου εργαστηρίου WAKE UP του Τάσου Νάκη, ποy σου προσφέρει άμεση και μόνιμη πρόσβαση στην κατάσταση του Παρατηρητή και αφύπνιση της Kundalini. Πρόκειται για ένα σεμινάριο, για την παρακολούθηση του οποίου δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη γνώση ή προεργασία, παρά μόνο η αγνή καρδιά και η καθαρή επιθυμία να βιώσει κανείς το αποτέλεσμα, καθώς όσο πιο ώριμοι είναι αυτοί οι δύο παράγοντες εντός, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα!

 

Γιατί να το κάνεις;

-Διότι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει αυτό το βίωμα και μάλιστα με τρόπο δοκιμασμένο.

-Διότι είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχει κανείς κάτι τέτοιο, παρά μόνο κατά «τύχη» ή πολύχρονες προσπάθειες. Ακόμη και αν το πετύχει, το γεγονός θα είναι εξαιρετικά σπάνιο.

-Διότι πλέον θα κατανοήσει κανείς άμεσα και με προσωπική εμπειρία τα όσα έχουν πει και έχουν γράψει οι φωτισμένοι κάθε εποχής.

-Διότι το γεγονός αυτό αποτελεί το αληθινό ξεκίνημα (Initiation) για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την πνευματικότητα ή την ψυχική αποκατάσταση του Εαυτού. Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς προπαρασκευαστικό στάδιο για να συμβεί το γεγονός αυτό.

Κόστος: 200€ - 400€/ Πληροφορίες: τηλ. 6947-891627/tasosioagr@hotmail.com