Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Βιρτουόζοι οργανοπαίκτες

 

Οι Μανόλια, ένα νέο μουσικό σύνολο που αποτελείται από διακεκριμένους βιρτουόζους οργανοπαίκτες της λαϊκής σκηνής, την Τετάρτη 28 Μαρτίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου. Συμμετέχει ο Θέμης Αδαμαντίδης και το κουαρτέτο εγχόρδων V Strings.

 

‘Η άνοιξη του λαϊκού τραγουδιού’, το μουσικό σύνολο ‘Μανόλια’ κάνει μια στάση στο Γυάλινο, με τις δύο σπάνιες ερμηνεύτριες Μαριάννα Παπαμακαρίου και  Χριστιάνα Γαλιάτσου να ερμηνεύουν τα κομμάτια. Το συγκρότημα αποτελούν ο Θοδωρής Καμπουρίδης, που ξεκίνησε την πορεία του σαν μπουζουξής του Μανώλη Αγγελόπουλου και συνθέτης πολλών επιτυχιών, και τρεις ταλαντούχοι νέοι, ο Σταμάτης Σαλέας, της γνωστής μουσικής οικογένειας (γιος του Βασίλη Σαλέα) με το βιολί του και ο Εφραίμ Σαλέας (γιος του Σαράντη Σαλέα) με τα πλήκτρα του. Ο τέταρτος της μουσικής ομάδας είναι ο Ισραηλινός τραγουδιστής, με ελληνική καταγωγή, Aviran Zakis. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και περιοδεύουν στην Ευρώπη και στο Ισραήλ.

Μια βραδιά γεμάτη καλό λαϊκό τραγούδι, εξαιρετικές ερμηνείες και ανεπανάληπτα σόλα.

Έναρξη: 22:00/ Είσοδος 12 ευρώ με μπίρα ή κρασί/14 ευρώ ποτό στο τραπέζι/50 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα/100 ευρώ φιάλη αλκοόλ |4 άτομα/Προπώληση εισιτηρίων: Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, viva kiosk, Yoleni's.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr