Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Βόλτα στου Ζωγράφου…

 

... ή μάλλον στα... Εξάρχεια! Ή μήπως και... στα δυο; Μία από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις του χειμώνα, η παράσταση ‘Βόλτα στα Εξάρχεια’ έρχεται –με ελεύθερη είσοδο– το Σάββατο 22 Ιουνίου στη Βίλα Ζωγράφου, σε μια συναυλία που συνδυάζεται με το “Music Now – μέρες μουσικής στην πόλη”, η οποία διοργανώνεται στο Δήμο Ζωγράφου από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου.

 

Σήκω κι έλα να πάμε μια βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων, τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί ο Χρήστος Θηβαίος. Μαζί με τους εκρηκτικούς String Demons, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής,  ο... αμετανόητος κάτοικος των Εξαρχείων αναζητά το αποτύπωμά τους στο παρόν.

Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη ακολουθούν τον αγαπημένο καλλιτέχνη στη διαδρομή του, ηλεκτρίζοντας με τον ήχο τους τη συναρπαστική  βόλτα...

Στο δεύτερο μέρος, εκείνος τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα. 

Μαζί τους ο Μάξιμος Δράκος (πιάνο) και o Καλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα)/ Μηχανικός ήχου: Γιώργος Κορρές.

Ώρα έναρξης: 21:00/ Είσοδος: Ελεύθερη, με την προαιρετική συνεισφορά των θεατών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ζωγράφου.

Βίλα Ζωγράφου: Γεωρ. Ζωγράφου 15, Ζωγράφου, http://villazografou.squat.gr