Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ξηγιέσαι σάμπα στην Τζεμιλέ;

 

Τα Σάββατα 17, 24 και 31 Μάρτη είναι αδύνατον να κοιμηθείς! Ο Δημήτρης Μυστακίδης σε καλεί στο Σταυρό του Νότου Plus να απολαύσεις τις μοναδικές του διασκευές με λαϊκή κιθάρα, σε ρεμπέτικα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά! Κρεβάτι ή πίστα, λοιπόν;

 

‘16 Ρεμπέτικα Τραγούδια με Κιθάρα’, ‘Εσπεράντο’ και το πρόσφατο ‘Amerika’ είναι μερικά από τα κομμάτια που θα πει στο Σταυρό του Νότου ο Δημήτρης Μυστακίδης τα τρία βράδια που θα βρεθεί εδώ, ‘ξεσκονίζοντας’ τα ρεμπέτικα και αποδεικνύοντας ότι όλο τούτο έχει να κάνει με μια οικουμενική μουσική γλώσσα.

Παρέα με τον ‘Πινόκλη’ και με κάτι ‘παράξενες κοπέλες’ θα περάσεις την ώρα σου με ‘Πασατέμπο’, ενώ σίγουρα θ’ ανοίξεις παρτίδες με το κουκλί της Κοκκινιάς. Κι επειδή το βουνό με το βουνό ποτέ δε σμίγει, να δεις που στο τέλος θα... ξηγηθείς ‘Σάμπα στην Τζεμιλέ’ και μαζί με τον ντόκτορα θα τραβήξεις  ‘Γουέστ για την Αμέρικα’.

Στη σκηνή μαζί του οι Δημήτρης Παππάς & Γιώργος Τσαλαμπούνης, κιθάρα και τραγούδι/ Ιφιγένεια Ιωάννου, τραγούδι/ Μάκης Πελοπίδας, ηχοληψία.

Έναρξη: 22.30/ Είσοδος: 13 ευρώ με κρασί ή μπίρα.

Προπώληση: www.viva.gr 

Σταυρός του Νότου: Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, τηλ.: 210 9226975.