Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ζητάμε να μας πει...

Όσοι ζητήσατε από τον Γιώργη Χριστοδούλου να σας πει ξανά και ξανά τα τραγούδια του Αττίκ, να ξέρετε ότι σας άκουσε. Η μουσική παράσταση ‘Ο Αττίκ στο Παρίσι... και άλλες ιστορίες’ την Παρασκευή 07 Ιουλίου έρχεται -χάρη στη Μικρή Άρκτο-στο Κηποθέατρο Παπάγου. Να βρίσκεστε εκεί.

Για ποια γυναίκα έγραψε ο Αττίκ το "Ας ερχόσουν για λίγο"; Με ποιον "περίεργο" τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ "επαναστατικό" τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου  που έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Αθηνών και ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς. Αυτή την παράσταση μπορείς να απολαύσεις τον Ιούλιο στο Κηποθέατρο Παπάγου κατά τη διάρκεια της οποίας ξετυλίγονται τα άγνωστα "χαμένα" τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι, οι ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν, οι έρωτες και η ζωή του. Εκτός από αυτά ο Γιώργης, με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, θα ζωντανέψει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου. "Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά", "Πόσο λυπάμαι", "Πάμε σαν άλλοτε", "Ζητάτε να σας πω" και τόσα άλλα, κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία.

Την παράσταση πλαισιώνει  το εξαιρετικό HATZKO JAZZ TRIO με τους μουσικούς Χάρη Σταυρακάκη (πιάνο και ακορντεόν),  Κώστα Κλάγκο (κοντραμπάσο) και Χρήστο Τζέρπο (τύμπανα).

Συμμετέχει η εξαιρετική ερμηνεύτρια Πολυξένη Καράκογλου (η οποία διακρίθηκε μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου) και καλεσμένοι έκπληξη!

Έναρξη: 21.00/ Εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος (προπώληση), 10€ φοιτητικό, κάρτα δημότη Χολαργού-Παπάγου (προπώληση).

Η προπώληση ισχύει μέχρι και την παραμονή της συναυλίας.

Την ημέρα της συναυλίας θα διατίθενται εισιτήρια μόνο στο ταμείο του θεάτρου από τις 18.30 το απόγευμα με τις εξής τιμές:

15€ γενική είσοδος, 12€ φοιτητικό, κάρτα δημότη Χολαργού-Παπάγου.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ : Public – σε όλα τα καταστήματα και μέσω της ιστοσελίδας (tickets.public.gr)/ Ticket Services - στο εκδοτήριο Πανεπιστημίου 39, τηλεφωνικά στο 210 72 34 567 και μέσω της ιστοσελίδας www.ticketservices.gr/ IANOS – Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ 210 32 17 917/ Δημοτική κοινότητα Παπάγου - γραφείο φεστιβάλ - Αναστάσεως 90, τηλ.  213 2027186-187 (Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 - 14:00)/ Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ, Μεσογείων 230, Χολαργός, τηλ. 210 6528301 (ημέρες και ώρες καταστημάτων)/ Ταμείο θεάτρουοδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, τηλ. 210 65 20 412 (μόνο την ημέρα της παράστασης από τις 18:30).

Κηποθέατρο Παπάγου: Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), τηλ. 2132027185.